Kopīrēšana


Vakar vārīju ananāsu ievārījumu. ...ar recepti no neta. Centos. Eksperimenta pēc. Ilgi vārījās. ...un sidrs beidzās. Atstāju katlā. Tagad bail iet skatīties kas tur sanācis. :$

Bet tā tikai neliela atkāpe no stāsta. Stāsta, kas mani jau kādu laiku aktīvi nodarbina. Stāsts par dzīvokli. Jeb pareizāk sakot: stāsts par ideju, kas saistīta ar dzīvokli.

Uzkūlos video (apakšā), kas reklamē jaunu filmu par gejiem ar visiem stereotipiem un dzīvojamās telpas dalīšanu, utt. Viens pēc otra: man gada beigās var sanākt nepieciešamība mainīt dzīvesvietu. Jup, var sanākt. Bet var arī nesanākt. Tātad viss tikai iespējamības garā. Bet ja nu tomēr - vai būtu vērts meklēt līdzīgus puišus, gejus, un īrēt kopīgi? Nu jā - tāda neliela geju mājsaimniecība. Savs savam tuvāks. Nē, ne tā tuvāks, ...bet tik un tā tuvāks.



Bet lēmums darīt tā vai nē ir tikai aisberga redzamā daļa. Esmu iestidzis apdomājumos par to kā tas varētu notikties. ...un izvērties. Kāds minēja, ka geji neko nevar bez sexa pasākt, un protams sex ir sex, bet kā tu domā - būtu iespējams noformēt 3-4 puišu dzīvokli, kas nebūtu kā viens liels grupņiks, kur ideja pievienoties būtu tikai "iespējas vieglāk nokniebties" pēc?

Nu redz, tas, kas man prātā ir 3-4 līdzīgi domājoši (vai citu viedokli respektējoši un savu neuzspiežoši) čaļi, kas sametās kopā dzīves telpas dalīšanā un spēj nekāpt uz varžacīm viens otram. Katrs savā dzīvē, darbā, ikdienā, bet ar domu - ar savām un citu drāmām, bet starp savējiem... Nu kā starp baltajiem cilvēkiem: sava istaba, kopēja virtuve un viesistaba, tīrīšanas grafiks, tualetes papīra pirkšanas grafiks, savs plaukts ledusskapī, savstarpēja vienošanās par noteikumiem un puišu aicināšanu mājās, kopēju notikumu iesvinēšanu (ja ir laiks un vēlēšanās), utt.

Kā tas izskatās tavuprāt - realizējama ideja? Varbūt kādam no jums jau ir reāla pieredze līdzīgā pasākumā un vari dalīties pieredzē (brīdinājumā)?

Labi, turi īkšķi, dodos uz virtuvi raudzīties to zapti. ...kas par super konditoru esmu kļuvis :D




P.S. video par ko runāju:



...nu šis ir extrēms piemērs, bet piemērs.

9 komentāri:

  1. Tā ir utopija!

    AtbildētDzēst
  2. utopija, jo...? geji nespēj vienoties tualetes papīra pirkšanas grafikam vai tajā, ka nevarētu salasīt 3 gejus, kas piekristu kopīgi īrēt dzīvokli?

    AtbildētDzēst
  3. ir jābūt ļoti ciešai draudzībai, lai sadzīvotu trīs griboši geji. Neaizmirsti, ka, lai gan geji, viņi ir vīrieši ar visām savam vājībām un slinkumu - nenomazgāt traukus, nenolaist poda vāku utml vai apēst otra paiku.
    Divatā jā, ja ir draugi, taču hormoni dara savu, ja ir simpātijas, no seksa atturēties ir pagrūti, ja vienam nav kaut kādi dzelžainie principi, bet kā zināms principi ir tapēc, lai tos neievērotu.
    Cerams atbildēju!

    AtbildētDzēst
  4. nu ja ir lielā love, labi, lai ir lielā love, bet manā idejā bija tādi, kas sadomā - ja jau geji - tad noteikti sex... nu nav tā, ka katrs ar katru (es esmu tikai gejs, nevis akls).
    ...un par to poda vāku - nu katrs ir cilvēks ar vājībām - arī hetero kopīrēšanās visādi sanāk - bet, redz, tās pastāv. un veiksmīgi pastāv.

    AtbildētDzēst
  5. Tu jau esi pilnīgi pārliecināts, ka viss būs superīgi. Neviens jau neliedz Tev lauzt savus grābekļus! Tā kā uz priekšu! Izmēģini kā ir.

    AtbildētDzēst
  6. Tas ir briesmīgi, ar laiku sāks krist uz nerviem visi sīkumi. Ja ir iespēja atsevišķi tad nesaprotu kāpēc vēlēšanās dalīt.

    AtbildētDzēst
  7. Doma laba un sadzīviskās lietas noteikti var nokārtot, lai gan es nebūtu tik briesmīgi strikts seksa jautājumā: var tak mājasbiedram (iem) izpalīdzēt, kad uznāk vajadzība.

    Bet par to "kā starp baltajiem cilvēkiem" Tev gan vajadzētu nokaunēties! Galu galā, arī "Ģimenes lietās" attēlotā ģimenīte ir baltie ;)

    AtbildētDzēst
  8. hmm .... man ir tāda pieredze .... mēs 3 geji nodzīvojām kopā šķiet gadu un sekss mums nebja .... tāpēc, ne jau gay, ne gay ir būtība, bet principos kā tādos

    AtbildētDzēst
  9. patiesībā nedaudz smieklīgi, lasot komentārus! ..bet tas tā, es vienmēr visu saprotu nedaudz savādāk.. laikam!
    ...es gan nesaprotu uzstādījumu, ka visiem potenciālajiem kopā īrētājiem jābūt gejiem (tad noteikti ar laiku arī tēma "sekss" uzpeldēs), bet arī tas nenorāda uz to, ka šādi ir "ērtāk"! :D

    AtbildētDzēst