4 gadi un Beyonce blowjob


Hei... Jup, esmu dzīvs un kustībā. Daudz kas notiek un pamatīgas deadlines priekšā, so nesanāk tik daudz laika klabināt klaviatūru dienasgrāmatai. Bet pietiks ar atrunām - ir svētdienas rīts gultā ar glāzi sidra un stāstu par Beyoncee blowjobu.



Pirmām kārtām ļauj man pacelt šo glāzi sidra (un ielej sev ar vienu par godu šim notikumam) 4 gadi kladei nav mazs laiks, so - priekā! Jāatzīstas, ka visi svinēšanas plāni ir jau pasen paslaucīti zem tepiķa citu notikumu ēnā, tāpēc nekas neatliks kā paciesties uz kādu brīvāku brīdi lielākām svinībām, bet būs arī tās. Būs.

Tā nu sanāca, ka džeks no Toma (un nu arī mana) dzīvokļa sadomāja pārcelties atpakaļ uz Londonu. ...vienkārši nespēja te iedzīvoties. Centās, bet gadus ilgā dzīve Londonā bija atstājusi savu iespaidu pasaules skatījumā un... Nu jā - tā notiek. Viņš gan krietni paslinkoja pārvadātāju meklēšanā un sanāca, ka Toms (labā dvēsele) piekrita aizrullēt visu tālo ceļu līdz Londonai ar puiša iedzīvi sapakotu mašīnas aizmugurē.

Ceļojums uz Londonu par brīvu - kurš teiktu nē, paldies, pareizi? Sanāca mums pamatīgs roadtrip, ko savā galviņā uzpozicionēju kā dāvanu sev 4 gadu klades raxtīšanā. Atrādīju Tomu savai Londonas "ģimenei", labākās kafijas meklējumos izstaigājām top kafijas bārus un pat atradām laiku iečekot kā geju kruizēšana Londonas mežā notiek.

Iegūtās atziņas ceļojumā? Pa šoseju braucot nav nemaz tik viegli atrast viegli nobraucamo ceļu mežā, kur piestāt pēkšņi uznākušas drāšanās tieksmes apmierināšanai un jācer, ka ātruma kameru klātienē īpaši nepārsniedzām ātrumu. ...soda izsniedzējiem varētu sanākt labi iesmiet par to džeku pie stūres, kuram bakussēdētājs klēpī galvu baksta. Ah jā, izplūdu stāstā un piemirsu par to Beyonce.

Redzi, sanāca, ka Britu salā tai brīdī Pepsim bija akcija ar Beyonce uz pudeles un arī cenā. Visi mēs zinām, ka cukurs ir labākais sabiedrotais tāliem braucieniem, tāpēc bijām labi uztopoti ar Beyonce uz aizmugurējā sēdekļa. ...līdz brīdim, kad man ienāca prātā pamēģināt pasūkāt pimpi ar Pepsi mutē. Jā, zinu - sanāk pacensties to neizliet procesa gaitā, bet sajūtas tiešām interesantas. Silti iesaku pamēģināt, kaut vai tikai idejas pēc.

Experimentos atklājās - jo Beyonce dzēriens vēsāks mutē, jo spēcīgāks uzmundrinājums sanāk miegošam ciet stūrētājam. ...vai jebkuram citam tā saņēmējam. :D Arī parasts ūdens strādā, bet karbonizēti (dzirkstošie) dzērieni labāku efektu atstāj izjūtās. :D

Uzmēģini arī tu, ja abi ir pa rokai un dod ziņu. Priekā! :P

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru