Geju mafija


Kopš sarunas ar Windauboy, netieku vaļā no domas par geju mafijas esamību. Vai iespējamu esamību.

Kas tā tāda jautāsi? Nē, ne jau uzpūsti geji skūtgalvji melnos ādas mēteļos, kas cenšas uzspiest "jumtu" kādam negeju uzņēmējam (lai gan es tiešām gribētu redzēt arī šo versiju realitātē). :D Ar 'geju mafiju' es saprotu - zināšanu par to, kur ir 'savējie' un šīs info. izmantošanu labuma gūšanai. Ne jau šantāžas ceļā, bet "gejs - gejam draugs" ceļā.

Līdz šim man nav sanācis saskarties ar šo fenomenu ikdienā. Ja seko līdzi ieraxtiem, tad noteikti atminēsies arī to, ka man šķiet diezgan netaktiski dot kādam priekšroku tikai tāpēc, ka viņš ir gejs un ar lielāku vai mazāku daiktu biksēs. Bet, jo vairāk es par to domāju, jo vairāk sāku pieļaut ideju - a ja nu tā ir vieglāk dzīvot? Jā, man patīk darīt lietas patstāvīgi un tā apziņa, ka esi sasniedzi visu paša spēkiem ir forša, BET tai pat laikā šī pieeja ir iztukšojoša - tā no tevis paņem daudz enerģijas un laika. Varbūt 'savējo' zināšana var palīdzēt tos abus ekonomēt?

Bet tai pat laikā mani tiešām nepamet tā ideja par šīs mafijas saistību ar sexu. Nu siers par brīvu ir tikai peļu lamatās, pareizi? Līdz ar to vai tomēr nesanāk, ka viss 'geju mafijas' spēks ir tajā cik labi tu spēj sevi noprezentēt, lai tam, kura palīdzību vai pieeju resursiem (nu jau gudri sāku runāt) tu vēlies izmantot, rastos 'motivācija' tev palīdzēt?

Bet cik ilgi tu varēsi tā spēlēties ar iekāri, kādreiz tomēr būs jādod kaut kas pretī... Un ja tu pats neesi atbildīgs par ko vērtīgu (vai piekļuvi kaut kam vērtīgam), tad sex ir vienīgais, kas citam varētu būt interesants, pareizi? Lai arī kādam no jums varētu šķist, ka man 'bikses ir krietni vaļīgas', doma par sexu labuma gūšanai šķiet kaut kā dīvaina... It īpaši, ja puisis 'nav mans tips'.

...vai varbūt man nav taisnība un es esmu pārpratis visu to ideju?

4 komentāri:

  1. Hmm... es vairs neatpazīstu sevi! Ko es Tev par geju mafiju esmu stāstījis? Vismaz es nevienā geju mafijas klanā neskaitos!

    AtbildētDzēst
  2. Ha ha, nu neuztraucies, neviens jau nesaka, ka esi (vai pareizāk teikt: mēs tev ticam, ka neesi. ...ticam :D ). Tavs koments par 'mūsējo' administratoru Central Hostel rosināja uz šīm pārdomām... Bet katrā ziņā: pieņem manu atvainošanos par nejauši izdarītiem secinājumiem.

    AtbildētDzēst
  3. By the way, ir ari "lesbiesu mafija". Latvija gan neesmu redzejusi to ipasi veiksmigi darbojoties, bet ir vietas, kur ta ir attistita - pec principa - es pazistu lesbieti, kura pazist lesbieti, kura pazist lesbietu....

    Ja mums butu vairak un-closeted geji, tad varbut sis mafijas tikls darbotos labak.

    Bet izskatas, ka Jums puisi ir visas iespejas so tiklu attistit :)

    Lizbeta

    AtbildētDzēst
  4. Hmmm! mani vienmēr ir sajūsminājuši šie "grupējumi"! :D Tik nesaprotu, kāpēc ļautiņiem ir vēlme (iespējams kļūdos) iekļauties kādos, kaut ne vienmēr reāli eksistējošos, veidojumos! Arī tas, ka gejiem nez kāpēc nepieciešami savi klubi, sava vide! :)
    Laikam jau man to nesaprast - personīgi es ērtāk jūtos savu draugu - naturāļu pulkā! :)

    AtbildētDzēst